Fanii lui United au primit scuzele lui Rooney

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Wayne Rooney promite evoluţii din ce în ce mai bune la Manchester United EPA
Wayne Rooney promite evoluţii din ce în ce mai bune la Manchester United EPA

Atacantul lui Manchester United, Wayne Rooney, şi-a cerut public scuze în faţa fanilor echipei, pentru că a declarat că a declarat că vrea să joace pentru rivala MAnchester City.

Gestul lui Rooney vine la o lună de când managerul Alex Ferguson l-a îndemnat pe fotbalist să-şi ceară iertare de la suporterii echipei.

Certat cu Ferguson, Rooney a intenţionat să aleagă gruparea "cetăţenilor", dar în cele din urmă lucrurile s-au rezolvat, iar jucătorul a semnat un nou contract, pe cinci ani cu clubul de pe "old trafford".

"Nu am avut niciodată intenţia să plec de la echipă. Am crezut că am îndreptat lucrurile în faţa fanilor când am semnat noul contract şi că mi-am cerut scuze. Dar cum toată lumea spunea că fanii încă mai alteaptă să audă asta de la mine, atunci îmi cer irtarea acum acum, în mod public", a spus Rooney.

Suporterii au primit chiar şi un bonus din partea atacantului care a marcat miercuri seara pentru prima oară după trei luni şi a adus victoria lui United pe terenului lui Galsgow Rangers, în Liga Campionilor.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite