"Fanii" Petrolului i-au sufocat pe jucători înaintea meciului de azi, contra Stelei

Fanii Petrolului sunt fanatici FOTO fcpetrolul.ro

Suporterii Petrolului s-au reîntâlnit, vineri, cu lupii în cadrul unei sesiuni de autografe la Ploieşti Shopping City, prilej cu care le-au cerut galben-albaştrilor să câştige derby-ul de azi, cu Steaua (ora 21.30, Digisport).

Ştiri pe aceeaşi temă

Cu o zi înaintea marelui meci cu Steaua, elevii lui Răzvan Lucescu au avut parte de o nouă dovadă de iubire din partea susţinătorilor, iar peste 350 de fani au dorit să-şi revadă favoriţii la Ploieşti Shopping City. Suporterii au ţinut să le transmită un mesaj cât se poate de clar fotbaliştilor: ”Să bateţi Steaua!”, iar jucătorii le-au promis că vor face tot posibilul să-i bucure şi mâine seară, mulţumindu-le, totodată, pentru ataşamentul lor.
”Sunt incredibili şi ne surprind mereu cu dragostea lor. Sperăm să ne bucurăm împreună şi după acest meci important. Ştim că va fi o atmosferă senzaţională şi vom da tot ce putem să învingem şi să-i facem fericiţi, merită din plin acest lucru”, a declarat Ovidiu Hoban, în timp ce Guilherme a fost felicitat de întreaga asistenţă, după ce fundaşul a anunţat astăzi că va continua la Petrolul.

După o jumătate de oră de autografe şi poze, în care lupii au fost sufocaţi de sutele de fani de toate vârstele, suporterii s-au declarat mulţumiţi de faptul că şi-au procurat noi amintiri cu petroliştii.

Sursa: fcpetrolul.ro

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: