Fanii olteni se unesc împotriva lui Mititelu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Suporterilor Olteni a emis un comunicat prin care face apel la toţi fanii olteni să se alieze împotriva patronului Adrian Mititelu.

Finanţatorul este considerat de suporteri drept principalul vinovat pentru situaţia dezastruoasă a echipei oltene pe care o consideră în pragul desfiinţării.

Sub titlul „Ştiinţa suntem NOI!”, fanii Universităţii Craiova vor să se unească şi să-l alunge de la conducerea clubului de Adrian Mititelu despre care spun că a întinat asipraţiile suporterilor şi spiritul „Ştiinţei.

Vă prezentăm câteva pasaje din scrisoarea publicată de fanii Universităţii Craiova:

„Clubul nostru este în agonie, fiecare secundă trecută putând fi ultima din istoria „Ştiinţei”. Unica modalitate să ne putem salva echipa în aceste momente este ca noi suporterii să fim iarăşi uniţi. Să facem front comun împotriva impostorului care pus mâna pe destinele clubului nostru. Să eliberăm Universitatea Craiova de sub tiranie!”
......................................................................................................................

Vorbind în aceste ultime clipe ale echipei noastre, nu avem cum să nu-l tragem la răspundere pe cel pe care noi îl gasim principal vinovat pentru aceasta situatie. Adrian Mărin Mititelu, caci despre acest impostor este vorba, ne duce acest club exact de acolo de unde cu atâta tărăboi afirmă că l-a salvat.
.....................................................................................................................
A venit însă momentul să spunem „STOP!!!”. Acest circ dezgustător cu Mărin pe post de clovn nu mai poate continua. Trebuie să strângem rândurile şi să-l alungăm de la cârma echipei noastre, din acest oraş, din aceasta regiune.

.....................................................................................................................

Nu dorim o altă echipa. Pentru asta am luptat împotriva lui Neţoiu, pentru asta ne-am războit cu Staicu şi pentru asta ne-am opus şi ne vom opune lui Mititelu. Nimeni nu a câstigat un razboi cu fanii şi tocmai în ideea asta trebuie să fim mai uniţi ca niciodată! Mai dornici de reuşită ca niciodată! Mai alb-albaştri ca niciodata! Vremea ca Universitatea Craiova să redevină a suporterilor a sosit. „Stiinţa” suntem NOI !!! Trebuie doar să ne reamintim asta!”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite