Fanii lui Halep, luaţi la mişto cu o glumă dezgustătoare: Ce a spus un comentator în timpul meciului cu Bouzkova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În România, de multe ori, meseria de comentator înseamnă să-ţi ascunzi lipsa de informaţii cu glume de prost gust. Din păcate, astfel de cazuri, ce-i drept multe mai rare, se întâmplă şi în străinătate.

Dacă urmăreşti comentariul oricărui eveniment sportiv la o televiziune de limbă engleză, să zicem, şi faci comparaţia cu comentariul de limba română, diferenţa e cam de la Liga Campionilor la liga a treia. Afară, meseria de comentator sportiv are cu totul alte standarde. Asta dacă vorbim despre posturi mari, precum BT Sport sau Eurosport. 

La meciul Halep - Bouzkova din sferturile de la Rogers Cup însă s-a văzut că, atunci când vorbim despre posturi anonime, nivelul scade mult. Potrivit Digi Sport, comentatoarea de la Bell Fibe TV (serviciu de televiziune bazat pe IP oferit de Bell Canada în provinciile Ontario şi Quebec) a „reuşit“ să-şi scandalizeze telespectatorii printr-o glumă proastă la adresa unei familii de români, aflate în tribune la meciul Halep - Bouzkova.

„Au fost câteva imagini cu o familie drăguţă de români. Mama, tatăl, fiica şi fiul purtau tricouri galbene care formau numele Simonei. <<Poartă aceste tricouri zilnic, sper că le şi spală!>>“, a scris o telespectatorare. 

Revoltată, aceasta şi-a completat apoi postarea: „Nu ştiu cine este comentatoarea de la SN1(1409), pe Bell Fibe TV. Ar trebui să ştie că există o comunitate mare de români în Toronto. Sunt intrigată că nu realizează că răneşte sentimentele oamenilor cu nişte comentarii nefondate“.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite