Fanii lui Dinamo Kiev au întrecut orice măsură! Banner-ul afişat împotriva lui Mircea Lucescu chiar pe Arena Naţională

Fanii lui Dinamo Kiev au întrecut orice măsură! Banner-ul afişat împotriva lui Mircea Lucescu chiar pe Arena Naţională

Trecutul lui Mircea Lucescu la marea rivală Şahtior Doneţk nu poate fi uitat de fanii lui Dinamo Kiev.

Mircea Lucescu nu are parte de linişte oriunde s-ar duce, suporterii echipei pe care o antrenează neratând nicio ocazie de a-l contesta pe tehnicianul român.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rezultatele obţinute de Mircea Lucescu pe banca tehnică a celor de la Dinamo Kiev sunt ireproşabile. De la preluarea echipei, în august 2020, antrenorul a câştigat tot ce se putea câştiga pe plan intern, Supercupa, Cupa şi campionatul Ucrainei, şi a ajuns cu echipa până în primăvara europeană.

Cu toate acestea, trecutul său la marea rivală Şahtior Doneţk nu poate fi uitat de susţinătorii lui Dinamo Kiev, care continuă să protesteze împotriva românului ori de câte ori au prilejul. Iar ultima ocazie s-a ivit chiar pe Arena Naţională, la meciul Ucraina - Macedonia de Nord, scor 2-1.

Astfel, în sectorul desemnat suporterilor selecţionatei antrenate de Shevchenko, fanii lui Dinamo Kiev au afişat un banner împotriva antrenorului român, după cum se poate vedea mai joc. Lucescu a fost prezent la meci, având loc la tribuna oficială a Arenei Naţionale.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările