Fanii lui ŢSKA Sofia se tem de un blat cu Steaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Presa bulgară notează astăzi că o parte a suporterilor lui ŢSKA Sofia nu sunt impresionaţi de declaraţiile războinice ale conducerii clubului sofiot în vederea meciurilor cu Steaua din play-off-ul Ligii Europa.

Site-ul "sportline.bg" notează că fanii bulgari se tem că echipa lor nu-şi va apăra corect şansele, din cauza bunelor realţii pe care preşedintele Borisov le are cu fostul agent FIFA Ioan Becali, vărul patronului Stelei.

"Fanii sunt îngrijorati din cauza relaţiei de vasalitate existente între Steaua ţi ŢSKA. Ei cred că Steaua va profita de aceasta situaţie! Familia Becali este cunoscută pentru astfel de jocuri unii dintre membrii ei fiind investigaţi. Ultima dată, unul dintre fraţii Becali a fost prins cu o valiză cu un milion de dolari pe care dorea să-i dea unei alte echipe", scrie site-ul citat, făcând trimitere la cazul "Valiza", când Becali a vrut să premieze echipa "U" Cluj.

Suspiciunile tind să inflameze relaţiile între galeriile celor două echipe, care în trecut se considerau înfrăţite. În ciuda acestor realţii aparent bune, la precedentele întâlniri europene dintre cele două echipe, atât Steaua cât şi ŢSKA au fost primite cu multă ostilitate pe teren advers.

Steaua şi ŢSKA Sofia se vor întâlni în această lună într-o dublă manşă în brajaul pentru accederea în grupele Ligii Europa. Roş-albaştrii i-au mai eliminat pe bulgari de două ori din Europa, în 1997 şi în 2004.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite