Familiile celor patru fotbalişti ucraineni decedaţi în război au primit ajutor finanaciar de la FIFPro

Familiile celor patru fotbalişti ucraineni decedaţi în război au primit ajutor finanaciar de la FIFPro

FIFPro a ajutat fotbaliştii decedaţi în Ucraina

Familiile celor patru fotbalişti ucraineni care au decedat de la startul războiului au primit ajutor financiar de la FIFPro, sindicatul internaţional al fotbaliştilor, a anunţat federaţia din Ucraina.

 În martie, preşedintele Asociaţiei Fotbaliştilor Profesionişti Ucraineni, Igor Gataullin, dar şi federaţia şi liga din Ucraina au făcut un apel la FIFPro pentru a ajuta familiile celor patru jucători: locotenent Vitali Sapil, soldat Artur Hriţenko şi fotbaliştii profesionişti Oleksandr Suhenko şi Dmitro Martinenko.

FIFPro a răspuns apelului şi a oferit asistenţă financiară fiecărei familii, la 27 iunie. Potrivit site-ului Federaţiei Armene de Fotbal, fiecare familie a primit 120.000 de grivne (aproape 4.000 de euro).

“Sper că asistenţa financiară oferită de FIFPro va ajuta familiile în aceste vremuri grele. Le sunt foarte recunoscăttorr colegilor noştri de la FIFPro pentru că au răspuns apelului nostru şi arată solidaritate nu doar prin cuvinte ci şi prin fapte”, a declarat Igor Gataullin.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările