F1: Alonso a blocat Valencia!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fernando Alonso pe circuitul de la Valencia
Fernando Alonso pe circuitul de la Valencia

Debutul pilotului spaniol Fernando Alonso într-un monopost Ferrari a produs isterie printre fanii Formulei 1 din Spania, care au luat cu asalt circuitul din Valencia, unde au avut loc primele teste din 2010.

Peste 35.000 de mii de spectatori au fost prezenţi astăzi pe circuitul valencian, la prima şedinţă de teste a lui Alonso alături de scuderia italiană. Potrivit presei spaniole străzile din apropierea circuitului au fost blocate miercuri dimineaţă de avalanşa de suporteri ai pilotului spaniol dar şi al echipei Ferrari. Cozile de maşini s-au întins pe 4-5 kilometri pe autostrăzile din apropierea Valenciei care fac legătura cu circuitul.

Alonso le-a furnizat fanilor cea mai bună performanţă a celor trei zile de teste, reuşind după doar cinci tururi, cel mai bun timp cu 1.11.599. De altfel piloţii Ferrari au dominat testele de la Valencia, Massa fiind liderul primelor două zile. Cei doi piloţi ai căluţului cabrat au fost singurii care au coborât sub 1 minut şi 12 secunde în cele trei zile.

Miercuri pe locul al doilea s-a clasat Pedro de la Rosa (Sauber) cu 1.12.094 urmat de Michael Scumacher, de la Mercedes GP cu 1.12.438.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite