Exoticul pilot Rashid Al Ketbi din Dubai: „Românii sunt oameni minunaţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rashid Al Ketbi (centru)
Rashid Al Ketbi (centru)

Echipajul The Skydive Dubai Rally Team, format din pilotul arab Rashid Al Ketbi Rashid Al Ketbi  şi copilotul Karina Hepperle din Germania, a cucerit prima treaptă la Raliul Aradului Atrium Mall, în cadrul întrecerii ce a contat pentru etapa a treia din European Rally Trophy.

La bordul unui Ford Fiesta R5, pilotul din Dubai a terminat pe primul loc, în faţa românilor Sebastian Barbu şi Sergiu Itu.
„Îi mullţumesc lui Dumnezeu pentru performanţa reuşită la Arad şi sunt recunoscător întregului echipaj Skydive Dubai Rally Team pentru şansa de a îl reprezenta la acest nivel.  Sunt foarte fericit că am câştigat cursa arădeană, care mi s-a părut foarte dificilă pentru că am avut adversari foarte puternici. Românii sunt oameni minunaţi şi îi aştept pe toţi să viziteze Dubaiul. 

Mi-am făcut mulţi prieteni în România, printre care Mihai Leu, un om de o valoare umană şi sporivă extraordinară, omul de afaceri Jurgen Schunn, sponsor al competiţiei sau Elena Kovacs, o doamnă deosebită, care activează cu succes de peste 20 de ani într-o companie auto de succes. De altfel, ei au fost primii care ne-au felicitat pentru victorie“, a declarat Rashid Al Ketbi.
Avându-l în dreapta pe navigatorul Botond Csomortani, Edwin Keleti a câştigat Raliul Aradului Atrium Mall, cea de-a doua etapă a Campionatului Naţional de Raliuri, el fiind urmat de Dan Gîrtofan şi Bogdan Marişca.

Ştiri pe aceeaşi temă:

Mihai Leu, cadou special pentru pilotul-campion Rashid Al Ketbi, din Dubai

Mihai Leu a dus viteza, spectacolul şi adrenalina la Raliul Aradului. Maria Iacob a fost prezenţa exotică

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite