Există şi jucători care refuză Barcelona. Brazilianul Neymar preferă o altă echipă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neymar, marea speranţă a fotbalului brazilian FOTO Arhivă personală/Facebook
Neymar, marea speranţă a fotbalului brazilian FOTO Arhivă personală/Facebook

În ciuda ultimelor luni în care speculaţiile îl plasau pe Neymar da Silva la FC Barcelona, brazilianul a declarat cum îşi vede viitorul, iar acesta nu se intersectează cu echipa catalanilor.

Fotbalistul legitimat la FC Santos a declarat vineri că în momentul în care va pleca de la echipa actuală, dorinţa lui este să lucreze cu Josep Guardiola. „Este un antrenor fantastic, unul dintre cei mai buni din lume. Da, am ambiţia de a juca sub comanda lui. Deocamdată vreau să rămân la Santos, dar când voi pleca de aici vreau să evoluez pentru echipa antrenată de el“, a mărturisit Neymar..

Speculaţiile din ultima vreme indicau că între Santos şi echipa de pe Camp Nou ar exista un pre-contract care ar prevedea că în situaţia în care Neymar ar opta pentru transferul la un alt club, catalanii trebuie să fie despăgubiţi. Informaţia aceasta a fost negată, însă, de jucător. 

Bayern München a anunţat în cursul acestei săptămâni că Josep Guardiola va debuta la începutul sezonului viitor pe banca tehnică a bavarezilor, unde va rămâne pentru următorii trei ani. Din 2009 şi până astăzi, Neymar a evoluat pentru Santos în 158 de partide şi a marcat de 95 de ori.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite