EXCLUSIV Zi decisivă pentru Rapid: azi se decide dacă echipa va pleca de pe stadionul din Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi a fost dată ca sigură plecarea Rapidului de pe stadionul Giuleşti, aceată informaţie ar putea fi infirmată în cursul zilei de joi, când oficialii echipei de fotbal vor negocia cu conducerea Clubului Sportiv Rapid concesionarea arenei din Grant pentru meciurile din play-off-ul de promovare.

Clubul Rapid a anunţat miercuri pe site-ul oficial că va părăsi stadionul Giuleşti din cauza chiriei foarte mari, urmând ca meciurile din play-off să fie disputate pe o altă arenă. Cea mai vehiculată variantă a fost stadionul din Ploieşti pe care a evoluat Astra înainte de a se muta la Giurgiu.

Totuşi, situaţia ar putea să reintre în normalitate în cursul zilei de joi, când oficialii echipei de fotbal din Grant se vor întâlni cu conducerea CS Rapid Bucureşti şi vor purta o rundă de negocieri în privinţa concesionării stadionului. Informaţia a fost dezvăluită de preşedintele CS Rapid, Vali Caciureac: " Noi (n.r. CS Rapid) am primit dreptul din partea Ministerului Transporturilor de a negocia cu echipa de fotbal şi vom face acest lucru cu scopul de a ajunge la un acord. Nimeni nu-şi doreşte ca Rapidul să plece din Giuleşti. Locul acestei echipe e la ea acasă, nu pe alte stadioane", a explicat Caciureac pentru "Adevărul".

Preşedintele CS Rapid a adăugat că oficialii echipei de fotbal ştiau de negocierile ce vor fi purtate joi şi, cu toate acestea, s-au grăbit să anunţe plecarea Rapidului din Grant. "Nu ştiu de ce au anunţat ei că pleacă de pe Giuleşti, chiar nu reuşesc să înţeleg. Mâine (n.r. joi) vor veni la discuţii şi atunci vom stabili dacă rămân sau pleacă. Nae (n.r. Manea) ştia lucrul acesta, am şi discutat cu el. Eu sunt convinsă că vom ajunge la o înţelegere şi Rapidul va rămâne unde îi e locul", a completat Caciureac.

5.500 de lei este chiria pe care o plăteşte acum Rapidul pentru a juca un meci pe stadionul "Valentin Stănescu" din Giuleşti

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite