EXCLUSIV Steaua ia 10 milioane de euro de la Tottenham pentru Vlad Chiricheş!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vlad Chiricheş, fundaş Steaua FOTO Răzvan Păsărică
Vlad Chiricheş, fundaş Steaua FOTO Răzvan Păsărică

Londonezii îi oferă fotbalistului un salariu lunar de 120.000 de euro, iar Steaua primeşte cinci milioane de euro acum şi cinci milioane de euro anul viitor!

Dat ca accidentat, Vlad Chiricheş a fost de fapt menajat, pentru a nu risca o accidentare. Conform surselor „Adevărul”, Gigi Becali a acceptat transferul celui mai valoros fotbalist român la ora actuală, semnând o hârtie prin care fundaşul este liber să plece Tottenham, începând cu 29 august. Suma de transfer este mai mare decât cea anunţată iniţial, roş-albaştrii urmând să încaseze 10 milioane de euro, jumătate pe loc, jumătate până în vara anului viitor.
Transferul este în continuare „acoperit” de oficialii Stelei, iar Reghecampf s-a limitat în a spune că speră să-l poată folosi pe Chiricheş în meciul retur, de la Varşovia. 

În orice caz, absenţa fotbalistului de pe teren s-a resimţit, sau cel puţin aşa crede căpitanul Alexandru Bourceanu: „Cred că alta era soarta meciului dacă ar fi fost Chiricheş în teren. Îmi cer scuze faţă de ceilalţi colegi, dar asta cred. Altfel stăteam din punct de vedere ofensiv, pentru că el urcă foarte mult în atac.  Ăsta e adevărul. El e cel mai bun jucător de la Steaua, cel mai valoros, cel mai în formă. Cred că impactul pe care îl am eu în echipă nu se compară cu cel al lui Chiricheş”. Bourceanu a mai spus că şi accidentarea lui Pintilii a contat, mai ales că Prepeliţă, înlocuitorul său, a fost găsit vinovat de Reghecampf pentru golul încasat de Steaua. 

Ia pe lună cât la Steaua pe an

Transferul lui Chiricheş la Tottenham nu rotunjeşte doar conturile Stelei, ci şi pe cele ale jucătorului. În prezent, internaţionalul român de 23 de ani încasează lunar aproximativ 10.000 de euro, fără prime sau alte bonusuri de performanţă. În Anglia, situaţia se schimbă radical! Britanicii i-oferit un contract de 120.000 de euro pe lună, adică exact cât câştigă la Steaua într-un sezon.

Victor Piţurcă: "Din ce ştiu eu, Chiricheş semnează zilele acestea cu o echipă"

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite