EXCLUSIV Simona Halep a intrat „sub aripa“ lui Ion Ţiriac!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep şi Ion Ţiriac au urmărit sâmbătă un meci de tenis la Paris FOTO Hepta
Simona Halep şi Ion Ţiriac au urmărit sâmbătă un meci de tenis la Paris FOTO Hepta

Ţiriac este de ceva vreme managerul „sub acoperire” al Simonei Halep. Tenismena de 23 de ani „e ghidată” de afaceristul român, care i-a aranjat deja mai multe contracte.

Ion Ţiriac este, de ceva vreme, managerul “sub acoperire” al Simonei Halep. Dacă Virginia Ruzici se ocupă de consiliere sportivă, afaceristul român de 75 de ani şi-a asumat în ultimul timp rolul de “tutore” al Simonei în afara terenului. Încă de la semnarea contractului cu Dedeman, care i-a adus 500.000 de euro, Halep a apelat la specialişti din cadrul holdingului deţinut de Ţiriac. 

De asemenea, afaceristul român i-a intermediat Simonei conexiunea cu două companii germane, Adidas şi Porsche. Firma de echipament sportiv îi plăteşte lui Halep aproximativ un milion de euro anual, în vreme ce fabricantul de automobile i-a oferit Simonei un bolid de 130.000 de euro, doar un avans din ceea ce ar putea însemna o viitoare colaborare.

De la Madrid, la Paris

La doar două zile după finala Turneului Campioanelor de la Singapore, Halep s-a urcat într-un avion cu destinaţia Madrid. Este oraşul-reşedinţă al lui Ţiriac, atunci când vine vorba de operaţiuni sportive, fostul tenismen fiind şi “patronul” puternicului turneu din capitala Spaniei. La Madrid, Halep a participat la o şedinţă foto pentru Adidas şi a primit un tricou de la clubul de fotbal Real.
Apoi, Simona a plecat la Paris, împreună cu Ion Ţiriac. Cei doi au urmărit un meci din semifinalele turneului din capitala Franţei, câştigat de Novak Djokovici în faţa lui Kei Nishikori. Alături de ei a stat şi preşedintele federaţiei franceze de tenis, Jean Gachassin.
A fost curtată de o “forţă”
În timpul turneului de la Wimbledon, Simona Halep a fost căutată de reprezentanţii IMG World, cea mai importantă companie de management sportiv. Discuţiile dintre tenismena noastră şi societatea care îi reprezintă, printre alţii, pe Şarapova sau pe Djokovici, n-au fost concretizate printr-un contract, tocmai pentru că Halep colabora cu Ion Ţiriac.

A fost managerul lui Becker

Ion Ţiriac este unul dintre cei mai respectaţi manageri din tenis. După retragere, el a servit ca antrenor şi manager multor nume mari ale tenisului masculin: Ilie Năstase, Guillermo Vilas, Boris Becker, Goran Ivanisevic şi Marat Safin.
 

Ţiriac a mers şi la New York pentru a fi alături de Simona

Simona Halep a încheiat anul pe locul 3

Turneul Campionlor: grupă grea pentru Horia Tecău. Cu cine joacă Djokovici şi Federer


 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite