EXCLUSIV: Rugbiştii români ar prefera să plouă cu găleata la Lisabona

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vremea s-a stricat brusc la Lisabona, cerul fiind acoperit de nori
Vremea s-a stricat brusc la Lisabona, cerul fiind acoperit de nori

Vremea în Lisabona, oraşul ce va găzdui mâine, de la ora locală 15.00 (17.00 la Bucureşti), meciul Portugalia – România, din ultima etapă a Cupei Europene a Naţiunilor, este de primăvară autentică. „Stejarii” şi-ar dori să plouă, un teren alunecos avantajându-i.

De miercuri, ziua în care au sosit, şi până azi dimineaţa, vremea la Lisabona a fost frumoasă, temperatura variind între 13 şi 20 de grade Celsius. În această dimineaţă însă, a plouat uşor, iar cerul este acoperit de nori. Rugbyştii români şi-ar dori să plouă, cu găleata dacă se poate, până după meci.

Un teren alunecos ar avantaja echipa României, care este foarte puternică pe înaintare. O asemenea suprafaţă de joc ar dezavantaja Portugalia, care este cunoscută prin jucătorii săi rapizi, de treisferturi.

Indiferent de vreme însă, „stejarii” sunt hotărâţi să fie disciplinaţi, să respecte tactica de joc şi să obţină victoria la o diferenţă de cel puţin două puncte, care le-ar asigura, matematic, locul 3 în CEN şi, implicit, participarea la recalificările pentru Rugby World Cup 2011.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite