EXCLUSIV Omul care l-a adus pe Bergodi în România: „Nu cred că italianul va ajunge la Steaua“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bogdan Tohăneanu, actualul patron al clubului Progresul, dar şi omul care l-a reprezentat pe Cristiano Bergodi în încercarea italianului de a recupera 120.000 de euro de la Steaua, a precizat că Bergodi îşi doreşte să revină în România.

Tohăneanu a spus că Bergodi se simte foarte bine la Modena, iar o posibilă trecere a acestuia la formaţia din Bulevardul Ghencea nu este posibilă în acest moment. „Bergodi e la Modena, îi merge bine acolo, dar îşi doreşte să revină în România, deoarece el aici s-a format. Nu cred că va ajunge la Steaua, el nu ştie nici acum de ce a fost dat afară din Ghencea", a spus avocatul italianului.

Bogdan Tohăneanu a adăugat că Bergodi nu şi-a recuperat încă banii de la Steaua, dar că Becali a înţeles că s-a comportat greşit cu italianul. „Becali a rămas cu datorii la Bergodi, dar şi-a dat seama că a greşit faţă de el. Şi când a negociat cu Dinamo l-am sfătuit să nu se ducă în Ştefan cel Mare. Şi-au bătut joc de el, i-au oferit un salariu mic, astfel încât să nu accepte oferta, pentru că ei se înţeleseseră deja cu Andone", a încheiat acesta.

Bogdan Tohăneanu a fost cel care s-a ocupat, alături de Constantin Iacov, de aducerea în România a italianului Cristiano Bergodi. Mai mult, Tohăneanu este avocatul lui Bergodi, care se judecă la TAS cu Steaua pentru 120.000 de euro.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite