EXCLUSIV Poate da lovitura! Cine este antrenorul pe care Darren Cahill i l-a recomandat Simonei Halep

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Halep a rămas fără antrenor la sfârşitul anului trecut şi este în căutarea unui nou tehnician care să o pregătească.

Halep a declarat că va juca în primele luni din 2019 fără antrenor, dar a recunoscut că această situaţie nu poate continua la nesfârşit. Într-un interviu exclusiv pentru Adevărul, liderul WTA a dezvăluit că fostul ei antrenor, Darren Cahill, i-a recomandat un tehnician, iar ea va ţine cont de părerea australianului. 

Deşi nu a vrut să dezvăluie cine este acesta, o parte dintre jurnaliştii australieni prezenţi la AO susţin că omul recomandat de Darren Cahill este fostul mare jucător american, Andre Agassi. 

Bun prieten cu Cahill, Agassi a fost primul număr 1 mondial antrenat de Darren. El locuieşte în Las Vegas, alături de soţia sa, fosta mare campioană Steffi Graf, cei doi având o academie de tenis. Halep a fost acolo în ultimii ani, înainte de turneul de la Indian Wells şi îl ştie destul de bine pe Agassi.

Americanul, care are opt titluri de Grand Slam în palmares, a fost o perioadă antrenorul lui Novak Djokovici, însă în mandatul său sârbul a fost mai mult accidentat. Anul trecut, Agassi a colaborat cu bulgarul Grigor Dimitrov. 

agassi
agassi
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite