EXCLUSIV Iuliu Mureşan îi dă replica lui Vasile Miriuţă: "A greşit, el nu e lider de sindicat!". Ce spune despre un posibil boicot al jucătorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj

CFR Cluj a pierdut în Gruia cu FC Braşov cu 2-1, iar finalul partidei a scos la iveală încă o dată eterna dispută dintre fotbalişti şi oamenii care le dau salariile .

Pe teren, jucătorii chiar au lăsat impresia că vor să le facă în ciudă conducătorilor, o mică răzbunare faţă de marile probleme de ordin financiar. Antrenorul Vasile Miriuţă şi-a anunţat plecarea, fixând şi un termen: 6 decembrie. 

Până atunci, tehnicianul a mai lăsat un avertisment: e posibil ca jucătorii să boicoteze partida următoare – deplasarea cu FC Botoşani. “Dacă nu-i plăteşti, n-ai ce să le ceri! Nu poţi să faci perfoemanţă în condiţiile astea, mai bine pui lacătul. Suntem neplătiţi de 4-5 luni”, a declarat Vasile Miriuţă la Look Tv. 

Iuliu Mureşan l-a certat pe Miriuţă

Replica conducerii a venit de la preşedintele Iuliu Mureşan, care a comentat pentru “Adevărul” afirmaţiile antrenorului: “Vasile Miriuţă a greşit, o spun clar. El nu e lider de sindicat. El trebuie să fie mobilizator şi să-şi facă treaba. E adevărat că nu poţi face treabă cu salarii neplătite, însă avem promisiuni că săptămâna aceasta se vor rezolva parţial, cu ajutorul sponsorilor noştri. Săptămâna viitoare, mai aşteptăm să intre în conturile clubului o sumă importantă de bani, dar nu pot să vă spun de unde”. Dacă e să intuim noi, tot Arpad Paszkany, din umbră, va alimenta cardurile jucătorilor.

Referitor la posibilitate ca jucătorii clujeni să nu se prezinte la meciul cu Botoşani, Mureşan a fost clar: "Cine refuză să meargă la Botoşani, poate să plece acasă!".

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite