EXCLUSIV Islandezii au decis: Câţi fani vor fi în tribune la marele meci cu România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Stadionul „Laugardalsvollur“ din Reykjavik, cu o capacitate maximă de 9.800 de locuri, va găzdui, joi seară (ora 21.45, Pro TV), primul baraj de calificare pentru Euro 2020 în care se vor înfrunta Islanda şi România.

Potrivit ultimelor directive venite dinspre UEFA, partidele de fotbal se pot desfăşura cu 30% din capacitatea arenelor. Totuşi, în funcţie de situaţia epidemiologică, procentul difertă de la o ţară la alta.

Islandezii, dacă ar fi mers pe decizia UEFA, ar fi avut dreptul să aibă 2.940 de suporteri la meciul de joi seară. Totuşi, având în vedere că trendul cazurilor noi de coronavirus e unul ascendent, nordicii s-au gândit, iniţial, la 1.500 de suporteri în tribune. Apoi, au spus că vor fi 900 de oameni pe „Laugardalsvollur“ pentru ca, astăzi, în lumina ultimelor discuţii la nivel de Guvern, să ia o decizie dură: doar 60 de fani vor avea acces pe stadion pentru meciul cu România!

Cei 60 de norocoşi fac parte din gruparea Tolfan, care susţine naţionala sub sloganul „al 12-lea jucător“. În rest, potrivit Federaţiei Islandeze de Fotbal (KSI), cei care au cumpărat bilete acum sau încă din martie îşi vor primi banii înapoi.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite