EXCLUSIV George Copos: „Din păcate, nu e nimic adevărat. Nu negociez cu Gruia Stoica vânzarea Rapidului“

EXCLUSIV George Copos: „Din păcate, nu e nimic adevărat. Nu negociez cu Gruia Stoica vânzarea Rapidului“

George Copos

Patronul rapidist George Copos a negat existenţa unor negocieri cu Gruia Stoica pentru cedarea echipei giuleştene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Informaţia apărută pe enational.ro şi preluată de întreaga media, conform cărora Gruia Stoica, unul dintre liderii topurilor Forbes şi Capital, ar fi interesat de achiziţionarea Rapidului, a fost negată de patronul George Copos. 

"Nu e adevărat. Din păcate, şi chiar aşa să scrieţi, din păcate, nu e nimic adevărat. Nu ştiu ce o să fac, pentru că nu mai am de unde să scot bani. Nu mai am nici putere, nici stomac. Sunt dispus să renunţ la toţi banii pe care i-am investit în ultimii ani, adică 23,5 milioane de de dolari. Renunţ la tot, numai ca echipa să meargă mai departe", a afirmat pentru "Adevărul" George Copos. 
Acesta a negat şi o eventuală negociere cu Adrian Porumboiu, patronul echipei FC Vaslui: "Porumboiu e doar un mare actor". 
Deşi a afirmat în mai multe rânduri că va ceda Rapidul, Copos nu a mers niciodată până la capăt. Acum, patronul de la Ana i-a propus lui Andone funcţia de manager general. "Încă mă mai gândesc, nu am luat o decizie", a afirmat Ioan Andone. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările