EXCLUSIV! Codrea:" Nu m-a sunat nimeni de la Dinamo! Îmi caut echipă în Italia!"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paul Codrea
Paul Codrea

Internaţional român Paul Codrea a jucat în ultima etapă pentru Siena, formaţie cu care mai are contract până în vara acestui an. Cu toate astea, mijlocaşul speră să-şi găsească în această lună altă echipă şi nu exclude nici varianta revenirii în ţară.

Paul Codrea "prinde" foarte rar echipa la Siena şi este dispus să plece, mai ales că înţelegerea pe care o are cu italienii expiră în vară.

Internaţionalul de 30 de ani a jucat în ultima etapă contra celor de la Lazio, dar susţine că situaţia la echipă nu i s-a schimbat foarte mult.

"Am jucat datorită unei situaţii speciale. Erau doi fotbalişti accidentaţi şi unul suspendat şi antrenorul m-a inclus în lot şi am şi jucat 20 de minute. Am făcut-o bine, spun eu. Lumea e mulţumită de mine şi când nu joc, cu toate astea lucrurile au rămas la fel în ceea ce priveşte viitorul meu la Siena. Vreau şi trebuie să-mi găsesc altă echipă", a spus Codrea pentru Adevărul.

Fotbalistul a dezvăluit faptul că nu ar exclude o revenire în Liga I şi că cei de la Dinamo nu l-au căutat.

"Dinamo m-a dorit probabil doar în ziare, pentru că la mine nu au apelat. Nu sunt un jucător scump şi nici pretenţii mari nu am, numai că este peste tot în lume criză. Sunt în discuţii cu mai multe cluburi, dar trebuiie să aştept. În Italia o lună stă lumea degeaba şi în ultimele două zile de mercato e nebunie. Atunci se fac cele mai multe transferuri, în ultimele ore", a mai spus Paul Codrea.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite