EXCLUSIV / Transfer-bombă! Vasluiul îşi pierde golgheterul: Pleacă Wesley!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Porumboiu nu l-a transferat degeaba pe Marius Niculae. Finanţatorul moldovenilor a pregătit, de fapt, terenul pentru o despărţire de cel mai bun marcator al galben-verzilor. Brazilianul nu va ajunge însă la Steaua, cum a tot visat Gigi Becali. Vezi care va fi destinaţia sa.

Presa din Arabia Saudită scrie că, în cazul în care Vasluiul nu va trece de Fenerbahce în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, atunci, Wesley va semna cu Al-Hilal.

Pe forumuri, fanii formaţiei din Riyadh au adunat deja informaţii şi video-clipuri cu golurile înscrise de atacantul brazilian pe care îl prezintă drept noua achiziţie a echipei.

De ce Wesley?

Al-Hilal, formaţie pe care Cosmin Olăroiu a antrenat-o între 2007 şi 2009 şi la care a jucat şi Mirel Rădoi, a terminat pe un dezamăgitor loc trei în campionatul trecut. De aceea, saudiţii au demarat un proiect pentru reconstrucţia echipei, iar Wesley se află în capul listei lor pentru întărirea compartimentului ofensiv.

Atacantul Vasluiului a intrat în vizorul saudiţilor din două motive. În primul rând, faptul că Wesley a fost golgheterul Ligii I în sezonul trecut (27 de reuşite) i-a impresionat pe arabi, ei având referinţe bune despre campionatul românesc.

Apoi, Al-Hilal are probleme financiare şi nu mai dispune de un buget nelimitat, la fel ca în sezoanele precedente. De aceea, gruparea din Riyadh nu-şi mai permite aducerea unui atacant de talie mondială, însă nu va avea nicio problemă în a-i oferi lui Wesley un contract mai mare de 400.000 de euro, cât are brazilianul la Vaslui.

Porumboiu are opt atacanţi în lot

Finanţatorul moldovenilor a spus, în repetate rânduri, că Wesley poate fi transferat, dacă Vasluiul primeşte o ofertă bună, iar clubul interesat ajunge la un acord cu vârful de 31 de ani.

În acest moment, galben-verzii au opt atacanţi în lot: Wesley, Davide, Sburlea, Gheorghiu, Temwanjera, Niculae, Buhăescu şi Reis.

Ultimul, Marius Niculae, a sosit chiar săptămâna trecută, semn că Porumboiu pregăteşte terenul pentru plecarea lui Wesley, mai ales că, oferta celor de la Al-Hilal ar putea fi una dintre ultimele ocazii de a câştiga o sumă importantă de pe urma vânzării unui fotbalist de 31 de ani.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite