EXCLUSIV / Super galerie foto: Wesley a închis aeroportul din Riad! Află care e coşmarul care îl aşteaptă de azi încolo

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul" vă prezintă primele imagini cu atacantul de 31 de ani în Arabia Saudită. Brazilianul a avut parte de o primire regală, însă pentru el problemele vor începe abia de acum. Vineri, el va fi supus celui mai mare test din carieră.

Sute de susţinători ai celui mai iubit club din Arabia Saudită au „închis" terminalul de sosiri în aşteptarea atacantului achiziţionat săptămâna trecută. Obişnuit cu liniştea de la Vaslui, Wesley a avut un adevărat şoc, atunci când a văzut că e aşteptat de o mulţime de oameni, deşi avionul său a aterizat după miezul nopţii.

Chiar dacă a fost obosit după un drum lung pe ruta Bucureşti - Frankfurt - Riad, Wesley a stat la poze, spre bucuria arabilor. 

Wesely

Ar putea debuta vineri

Cum Wesley a făcut perioada de pregătire la Vaslui, el se află într-o formă fizică foarte bună. Tocmai de aceea, el are şanse mari să debuteze la Al-Hilal încă de vineri, în prima etapă a campionatului din Arabia Saudită.

Al-Hilal va juca, în deplasare, la Hajer, un adversar modest împotriva căruia Wesley are toate şansele să debuteze chiar cu gol.

Wesley

Căldura = inamicul nuămrul 1

În următoarea perioadă, cel mai mare adversar al lui Wesley nu va fi vreun fotbalist, ci căldura sufocantă din Arabia Saudită.

Luna august în care va începe campionatul aduce temperaturi insuportabile pentru cineva care ajunge pentru prima dată în Regat.

În timpul zilei, temperaturile depăşesc 50 de grade Celsius la prânz, iar seara ajung undeva la 35 - 40 de grade Celsius.

Dacă la Riad e o căldură uscată, în schimb, în alte oraşe, precum Dammam, umiditatea îţi taie respiraţia. Tocmai de aceea, toate partidele din campionat vor începe la ora 22.00 sau chiar mai târziu.

Cu toate acestea, e clar că Wesley va avea nevoie de câteva săptămâni de adaptare, înainte de a putea repeta evoluţiile de la Vaslui.

Wesley
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite