EXCLUSIV / Negrilă, de la Terapie Intensivă: „Scap eu şi de perfuziile astea, că m-am săturat de ele!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul fundaş al Craiovei Maxima, Nicolae Negrilă, este internat de sâmbătă la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Bănie, după ce a fost diagnosticat cu tromboembolism pulmonar, afecţiune care înseamnă blocarea circulaţiei arteriale pulmonare printr-un embol, în cazul lui, un cheag de sânge.

„Negoro“ era astăzi la prânz în afara oricărui pericol, se simţea foarte bine şi aştepta să fie mutat pe salon. Medicii au decis însă să-l mai ţină sub supraveghere două zile, dar fostul internaţional a dat asigurări că şi-a revenit.

Am fost inspirat că m-am dus la spital, că altfel cred că o mierleam. Am avut un cheag de sânge şi s-a urcat la plămâni. Mă simţeam rău şi nu mai puteam respira. Acum sunt ok! Termin cu perfuziile astea şi o să plec de aici. De abia aştept să mănânc, pentru că m-am săturat de atâtea supe şi perfuzii“, ne-a declarat Negrilă.

Acesta a fost vizitat de foşti colegi de la Universitatea, Tilihoi, Beldeanu, Boldici şi Cârţu venind la spital să-l încurajeze.

Dacă scap de aci mă las şi de fumat. Nu este de glumă cu bolile astea“, a mai spus „Negoro“, care a îmbrăcat timp de 14 ani tricoul Ştiinţei, câştigând trei titluri de campion şi trei Cupe ale României.

Nicolae Negrilă este celebru pentru golul marcat în urmă cu 27 de ani, în poarta lui Kaiserslautern, care a adus victoria cu 1-0 a Universităţii Craiova şi calificarea în premieră a unei echipe româneşti în semifinala Cupei UEFA, ediţia 1982-1983.

image

Negrilă (dreapta), alături de Nae Tilihoi, la petrecerea de Sfântul Nicolae

Ca antrenor, Nicolae Negrilă a fost secundul lui Sorin Cârţu în sezonul 1990-1991, în care oltenii au realizat ultima mare performanţă pe plan intern: eventul.

Cifrele lui Negrilă

Meciuri / goluri în Divizia A: 377 / 15
Meciuri / goluri în echipa naţională: 28 / 1
Meciuri / goluri în cupele europene: 46 / 1

Vezi cum a învins Nicolae Negrilă pe Kaiserslautern!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite