EXCLUSIV / Dolce Sport a pierdut drepturile pentru televizarea superamicalului Dinamo – Barcelona!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii evenimentului de la 11 august urmează să stabilească cine va transmite partida care îl va aduce pe Messi în România. Şi o bombă: după Barca, la Bucureşti vor sosi Chelsea şi Manchester United!

„Adevărul" a publicat, în ediţia de miercuri, o analiză a situaţiei vânzării biletelor pentru superamicalul Dinamo - Barcelona, la 11 august.

Cu trei săptămâni înainte de joc, aproximativ, 25.000 de bilete au rămas, deocamdată, nevândute. Asta în condiţiile în care, de exemplu, la amicalul Barcelona - Manchester United, programat la Stockholm, la 8 august, cele 40.000 de bilete s-au dat într-o oră.

CITEŞTE ARTICOLUL DESPRE VÂNZAREA BILETELOR

Ce spun organizatorii?

Adrian Thiess, unul dintre organizatorii evenimentului de pe „Arena Naţională", ne-a explicat punctul său de vedere.

„Ne aşteptam ca Dinamo - Barcelona să fie sold-out după primele 14 zile. Într-adevăr, dacă nu se vor da toate tichetele, vom ieşi în pierdere, însă n-avem nicio emoţie. Sută la sută, meciul se va disputa cu casa închisă", a precizat Thiess.

Boom în ultimele zece zile

Acesta a detaliat de ce vânzările merg cu o viteză sub cea aşteptată.

„Biletele se dau, deocamdată, doar online, iar românul nu e obişnuit cu acest sistem. Cu siguranţă, dacă am fi avut zeci de puncte de vânzare prin toată ţara, am fi dat mult mai multe tichete până acum. Apoi, mulţi încă sunt sceptici că Barcelona va veni cu toate vedetele ei în România. Se vor convinge pe măsură ce se apropie meciul, iar vânzările vor creşte în ultimele zece zile", a adăugat Adrian Thiess.

De ce e mai ieftin să vezi Barca la Hamburg

Întrebat dacă preţul biletelor (cel mai ieftin costă 21 de euro) e prea mare pentru buzunarul românilor, Thiess a explicat: „Într-adevăr, puterea de cumpărare a românului nu se compară cu cea a neamţului. La un alt amical al Barcei, cel cu Hamburg, la 24 iulie, preţurile încep de la 14 euro. Dar asta fiindcă Hamburg are nişte sponsori puternici şi a contribuit financiar la organizarea meciului, pe când Dinamo n-a dat niciun ban. Altfel, puneam şi noi preţuri începând cu 10 lei".

Dolce nu mai dă meciul!

Adrian Thiess a comentat şi afirmaţiile lui Dumitru Dragomir, care a spus că Dinamo va fi nevoită să joace sâmbătă cu Barcelona, iar duminică împotriva Rapidului, dacă Digi nu-şi dă acordul pentru amânarea derby-ului din campionat.

„Au existat mai multe discuţii cu Digi, iar eu sunt convins că, până la urmă, vom găsi o soluţie astfel încât toată lumea să fie mulţumită. Oricum, în acest moment, a căzut şi acordul cu Dolce şi urmează să stabilim cine va televiza amicalul", a ne-a spus Thiess.

Chelsea şi Manchester în „Summer Cup"

Omul care a contribuit decisiv la venirea lui Messi în România a dezvăluit că el şi partenerii săi au şi alte proiecte de acest gen în lucru.

„Acest amical Dinamo - Barcelona e doar un început. Anul viitor, vrem să organizăm un Summer Cup în Capitală. Un turneu amical în cadrul căruia să aducem în România şi Chelsea, dar şi Manchester United", a încheiat Adrian Thiess.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite