Eurosport schimbă viteza în 2017 pentru cel mai spectaculos an de ciclism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ciclismul, un sport spectaculos
Ciclismul, un sport spectaculos

Calendarul de ciclism la Eurosport cuprinde din nou toate cele trei Mari Tururi, cu transmisiuni exclusive şi extinse pentru Turul Italiei 2017*, la care se adaugă 25 de curse din Circuitul Mondial UCI, inclusiv toate cele cinci curse „Monumentale”.

Eurosport continuă colaborările cu cele mai mari nume ale acestui sport, pentru a obţine analizele şi perspectivele lor unice. Printre aceste vedete sunt triplul câştigător al Turului Franţei, Greg LeMond, plus învingătorul de etapă în Turul Franţei, Juan Antonio Flecha, şi Sean Kelly, câştigătorul a nouă curse clasice „Monumentale”. Roberto Vacchi (Suedia) şi Richard Virenque (Franţa) vor contribui la crearea unor comentarii de top, concentrându-se pe subiectele de interes local, în ţări din Europa. Transmisiunile Eurosport din acest an vor include prima transmisiune în direct în Realitate Virtuală 360 a unei curse profesioniste: La Route du Sud, în luna iunie. Transmisiunilor în direct li se vor adăuga programe dedicate tip magazin, prezentate de vedete ale sportului, precum “Tech Talk”, fiecare minut de emisie fiind de asemenea disponibil şi pe Eurosport Player – platforma digitală ce asigură, la cerere, acces nelimitat, oriunde, oricând. Eurosport.com va continua să ofere acoperire media digitală pe larg acestui sport. Recent, Discovery Communications a realizat o investiţie în Play Sports Group, ceea ce va face conţinutul Eurosport accesibil unui public mai numeros, inclusiv din rândul fanilor ciclismului.


Principalele competiţii cicliste la Eurosport, în 2017

Marile Tururi
Turul Italiei (Giro d’Italia) –  5-28 mai
Turul Franţei (Tour de France) –  1-23 iulie
Turul Spaniei (Vuelta a España) – 19 august-10 septembrie

Circuitul Mondial UCI
25 de curse, în direct din februarie până în octombrie, inclusiv toate cele cinci curse „Monumentale”:

*Milano – San Remo – sâmbătă, 18 martie
Turul Flandrei – duminică, 2 aprilie
Paris–Roubaix – duminică, 9 aprilie
Liège–Bastogne–Liège – duminică, 23 aprilie
Turul Lombardiei – sâmbătă, 7 octombrie

Seria Competiţiilor de Şase Zile (Six Day Series)
Toate cele cinci etape ale Seriei Competiţiilor de Şase Zile (Six Day Series), inclusiv Finala de la Mallorca, pe 17 martie.

*În exclusivitate pentru Europa şi Australia. În ţara gazdă a fiecărei curse şi în Asia, Eurosport deţine drepturile ne-exclusive. Drepturile în Italia, pentru cursele organizate în Italia, încă nu au fost acordate. Nu sunt incluse drepturile de difuzare în Franţa.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite