Europa, asaltată de surprize. Ce cotă ar fi adunat un parior dacă ar fi nimerit cele 4 „bombe“ din Premier League

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Guardiola

Anglia, Italia şi Spania au avut programate, la mijlocul acestei săptămâni, meciuri în competiţiile interne şi fiecare ţară se poate laudă cu rezulate ieşite din tipare.

În nu mai puţin de 7 întâlniri scorul final ar fi fost foarte greu de anticipat, dibuirea deznodământului final în aceste partide fiind mai mult apanajul norocului decât al cunoştinţelor despre fotbal.

Anglia - Premier League

Newcastle - Manchester City 2-1 cota 16.50
Înainte de meci victoria gazdelor era considerată atât de improbabilă încât casele de pariuri îi acordau o cota de 16.50. Manchester City venea după o serie de 8 victorii în ultimele 8 meciuri şi avea şi cu obiectivul micşorării diferenţei de 4 puncte faţă de liderul clasamentului, Liverpool. În ciuda faptului că au deschis repede scorul şi că au intrat la pauză în avantaj, elevii lui Pep Guardiola (foto) au primit doua goluri în partea secundă şi au părăsit terenul cu capetele plecate.

Manchester United - Burnley 2-2 cota 5.50
Burnley a stricat palmaresul imaculat al antrenorului Ole Gunnar Solskjaer. Ajuns pe Old Trafford în urma demiterii lui Mourinho, la jumătatea lunii decembrie, noul tehician avea pâna la meciul de miercuri un parcurs perfect la cârma diavolilor.  Nu doar că meciul nu a curs către o nouă victorie, dar, ţinând  cont de faptul ca în minutul 86 echipa sa era condusa cu 2-0, norvegianul se poate considera norocos ca a smuls un punct grupării care se zbate din greu sa evite retrogradarea

Liverpool - Leicester 1-1 cota 6.70
Liderul camionatului englez intra pe teren după ce savurase cu o zi înainte esecul principalei rivale la titlu, Manchester City. Atâta doar că nici pentru elevii lui Klopp nu a fost o zi fastă, fluierul final consemnând pe tabel doar un rezultat de egalitate.

Bournemouth - Chelsea 4-0  cota 5.65
O victoria a gazdelor la o diferenţă minimă ar fi putut trece drept o mică surpriză, dar un succes la 4 goluri este un rezultat la care nu ar fi visat nici cel mai optimist suporter al celor de la Bourneumouth. La pauza tabela a fost albă, însă în partea a doua gazdele i-au aplicat o corecţie severă formatiei lui Sarri. Antrenorul, care are mari şanse să fie demis, a părut resemnat după meci şi a declarat că nu mai este în stare să îşi motiveze echipa.

3435 ar fi fost cota obţinută de un parior care ar fi ghicit doar cele patru rezultate surpriză din Anglia

Italia - Cupă, sferturi de finală

Fiorentina - Roma 7-1
Fiorentina a pulverizat-o pe AS Roma în sferturile de finală ale Cupei Italiei. Chiar dacă i-a avut printre titulari pe Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov, N'Zonzi, El Shaarawy şi Pastore, oaspeţii erau conduşi după 45 de minute deja cu 3-1. Pauza nu a fost de bun augur pentru Roma, care a mai primit 4 goluri până la final.

Atalanta - Juventus 3-0   
Nici marele Juve nu a avut o soartă mai blândă. Cu Cristiano Ronlado, Paolo Dybala şi Giorgio Chellini printre titulari, Juve, care nu mai pierduse o confruntare într-o competiţie internă din luna aprilie, a fost de nerecunoscut în meciul de la Bergamo şi a fost eliminată din competiţia pe care o câştigase sezonul trecut.

Spania - Cupă, retur optimi de finală

Barcelona - Sevilla 6-1

Barcelona a prins o zi de graţie, a răzbunat cu vârf şi îndesat eşecul de la Sevilla şi s-a calificat în sferturile Cupei Spaniei. La pauză Messi şi compania anulaseră deja deficitul de două goluri din meciul tur, pentru ca în minutul 54 să conducă cu 4-0. S-a încheiat 6-1 într-un meci în care, la scorul de 1-0, Sevila a ratat o lovitură de la 11 metri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite