CSU Ploieşti a mai făcut o „victimă“ în EuroCup: ploieştenii au bătut pe Igokea din Bosnia, în etapa a treia a grupelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Levente Szijarto (stânga) este om de bază al Asesoftului în EuroCup FOTO Răzvan Păsărică
Levente Szijarto (stânga) este om de bază al Asesoftului în EuroCup FOTO Răzvan Păsărică

CSU Asesoft Ploieşti impresionează în acest sezon de EuroCup. Oamenii lui Arnautovici au bifat al doilea succes în cele trei meciuri jucate până acum şi speră la o calificare istorică în turul secund.

După succesul de răsunet obţinut pe terenul lui Khimky Moscova în prima etapă a grupelor, a urmat înfrângerea de pe teren propriu cu Pinar Karsiyaka din Turcia. Ploieştenii şi-au luat, însă, revanşa în a treia etapă, reuşind să câştige din nou pe teren străin, de această dată în Bosnia, cu Igokea, scor 84-77. 

Cei mai buni marcatori ai oaspeţilor au fost Zekovici (25 de puncte), Lee (17), Mohammed (11), Burlacu (9), Dunn (8), Tica (8).

După trei etape disputate, CSU se află pe locul 3 în grupă, în spatele lui Pinar şi Hapoel Ierusalim. Dacă acest clasament se va menţine până la final, ploieştenii se vor califica pentru prima dată în istorie în turul doi al unei competiţii europene. În următorul meci, trupa lui Arnautovici va juca tot în deplasare, miercurea viitoare, cu israelienii de la Hapoel.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite