Euro 2020, Grupa F: Franţa - Germania, meci de cinci stele, decis de un autogol

0
Publicat:
Ultima actualizare:
germania

Ultimele două echipe întrate în competiţia europeană au oferit, la Munchen, poate cea mai bună partidă de până acum de la acest turneu final.

Franţa şi Germania s-au întâlnit în ultimul meci ai primei runde de la acest turneu final. Ambele echipe sunt considerate mari favorite pentru a pune mâna pe trofeu, iar la cum a arătat partida de marţi seara, cele două naţionale au şanse considerabile să repete confruntarea şi în finala competiţiei. 

Franţa (două titluri europene şi o finală) şi Germania (3 trofee şi alte 3 finale) şi-au onorat cărţile de vizită şi au propus un fotbal plin de realizări tehnico-tactice. Chiar dacă s-a înscris o singură dată, preluările perfecte, pasele teleghidate, driblingurile pe metru pătrat sau centrările puse cu mână, toate pe fondul unui ritm ameţitor, au propulsat meciul de la Munchen în topul partidelor jucate până acum la Euro 2020.

În ciuda numeroaselor ocazii de gol, diferenţa pe tabelă a fost făcută de un autogol al lui Hummels. În minutul 20, Pogba a schimbat direcţia de atac, cu o pasă care a traversat careul mare, Hernandez a centrat în faţa porţii pentru Mbappe, iar fundaşul german a degajat în propria poartă (foto).

Germania a împins jocul către careul advers, dar Franţa a avut totuşi cele mai mari şanse de a marca, cele mai importante fiind bara lui Pogba (52) şi golul lui Benzema (86), anulat de VAR pentru o poziţie de ofsaid. 

Franţa: Lloris – Pavard, Varane, Kimpembe, Hernandez – Rabiot (Dembele ’90), Kante, Pogba – Benzema (Tolisso ’88), Griezmann, Mbappe. Selecţioner: Didier Deschamps.

Germania: Neuer – Ginter (Can ’88), Hummels, Rudiger – Kimmich, Gundogan, Kroos, Gosens (Volland ’88) – Havertz (Sane ’74), Gnabry (Werner ’74), Muller. Selecţioner: Joachim Low.

Meciul a fost arbitrat de spaniolul Carlos del Cerro Grande.

Programul meciurilor din Grupa F

Grupa F: Ungaria vs Portugalia 0-3

Grupa F: Franţa vs Germania 1-0

Sâmbătă, 19 iunie

Grupa F: Ungaria vs Franţa (ora 16:00, Budapesta)

Grupa F: Portugalia vs Germania (19:00, München)

Miercuri, 23 iunie

Grupa F: Germania vs Ungaria (22:00, München)

Grupa F: Portugalia - Franţa (22:00, Budapesta)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite