Euro 2020, Grupa D: Cehia îngenunchează Scoţia, după un meci spectacol! Gol de la 45 de metri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cehia

Pe Hampden Park din Glasgow, Cehia şi Scoţia au oferit o partidă excelentă, la finalul căreia oaspeţii s-au impus cu 2-0 (1-0).

Încă din primele minute ale celui de al doilea meci al grupei D, ambele echipe au mizat totul pe cartea atacului. A rezultat un duel antrenant, savurat atât de suporterii celor două naţionale implicate, cât şi de spectatorul neutru. Fazele de gol s-au succedat la ambele porţi, însă Cehia a fost echipa care a deschis scorul, prin Schick (42), cu o lovitură de cap, după o centrare ideală a lui Coufal. 

Repriza secundă a început cu un asalt total al scoţienilor, dar Vaclik a făcut un meci mare şi a avut câteva parade de excepţie. Iar când portarul ceh a fost depăşit de situaţia, el a fost salvat de bară sau de coechipieri. 

Cehia şi-a dublat avantajul în minutul 52, acelaşi Schick reuşind să înscrie un gol fabulos, de la aproximativ 45 de metri (foto).  Scoţienii nu au depus armele şi au continuat să preseze până la ultimul fluier al arbitrului, dar nu au reuşit să înscrie nici măcar golul de onoare. 

Cehia: Vaclik - Coufal, Celustka, Kalas, Boril - Kral (Holes '67), Soucek - Masopust (Vydra '72), Darida (Sevcik '87), Jankto(Hlozek '72) - Schick (Krmencik '87). Selecţioner: Jaroslav Silhavy

Scoţia: Marshall - Cooper, Hendry (McGregor '67), Hanley - O'Donnell (Forrest '79), McTominay, McGinn, Armstrong (Fraser '67), Robertson - Christie (Adams '46), Dykes (Nisbeth '79). Selecţioner: Steve Clarke

Meciul a fost arbitrat de germanul Daniel Siebert.

Programul meciurilor din Grupa D

Duminică 13 iunie

Grupa D: Anglia vs Croaţia 1-0

Luni, 14 iunie

Grupa D: Scoţia vs Cehia 0-2

Vineri 18 iunie

Grupa D: Croaţia vs Cehia (19:00, Glasgow)

Grupa D: Anglia vs Scoţia (22:00, Londra)

Vineri 18 iunie

Grupa D: Croaţia vs Cehia (19:00, Glasgow)

Grupa D: Anglia vs Scoţia (22:00, Londra)

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite