Euro 2020, Grupa B: Danemarca pierde cu Finlanda, după un meci cu o statistică incredibilă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
danemarca

Reprezentativa Danemarcei a fost învinsă, sâmbătă, la Copenhaga, cu scorul de 1-0, de selecţionata Finlandei, într-un meci din grupa B a Campionatului European de fotbal.

Partida a fost marcată de o întrerupere de aproape două ore, cauzată de problema medicală suferită de danezul Christian Eriksen. Acesta s-a prăbuşit pe teren spre primei reprize şi a avut nevoie de manevre de resuscitare mai multe minute, după care a fost transportat la spital. UEFA a anunţat că jucătorul este în stare stabilă.

Jocul s-a reluat cu ultimele patru minute ale primei reprize, iar pauza a fost de doar cinci minute. În momentul în care danezii au intrat pe teren pentru încălzire, înainte de reluarea jocului, fotbaliştii finlandezi i-au aplaudat.

Întâlnirea a fost dominată autoritar de reprezentativa Danemarcei, care a terminat meciul cu 23 de ocazii, faţă de una singură a oaspeţilor, cea din care s-a şi marcat unicul gol al meciului, Pohjanpalo (59). În minutul 74, danezul Hojbjerg a ratat un penalti acordat pentru o intervenţie a lui Arajuuri la Poulsen (foto).

Danemarca: Schmeichel – Wass (Larsen ’76), Kjaer (Vestergaard ’63), Christensen, Mahle – Eriksen (Jensen ’43), Hojbjerg, Delaney (Cornelius ’76) – Poulsen, Wind (Olsen ’63), Braithwaite. Selecţioner: Kasper Hjulmand.

Finlanda: Hradecky – Toivio, Arajuuri, O’Shaughnessy – Raitala (Vaisanen ’90), Lod, Sparv (Schuller ’77), Kamara, Uronen – Pohjanpalo (Forss ’84), Pukki (Kauko ’77). Selecţioner: Markku Kanerva.

În aceeaşi grupă are loc, sâmbătă, şi partida Belgia – Rusia. Meciul a început la ora 22.00.

Statistica partidei Danemarca - Finalnda

Ocazii 23- 1

Şuturi pe poartă 6-1

Şuturi blocate 7-0

Cornere 9-0

Programul meciurilor din Grupa B

Sâmbătă, 12 iunie

Grupa B: Danemarca vs Finlanda 0-1

Grupa B: Belgia vs Rusia (22:00, Sankt Petersburg)

Miercuri 16 iunie

Grupa B: Finlanda vs Rusia (16:00, Sankt Petersburg)

Joi 17 iunie

Grupa B: Danemarca vs Belgia (19:00, Copenhaga)

Luni, 21 iunie

Grupa B: Rusia vs Danemarca (22:00, Copenhaga)

Grupa B: Finlanda vs Belgia (ora 22:00, Sankt Petersburg)

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite