Euro 2020: Bucureştiul numără orele până la Franţa - Elveţia! Cât costă biletele care se mai găsesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antoine Griezmann (Franţa)
Antoine Griezmann (Franţa)

„Arena Naţională“ va găzdui, luni (ora 22.00), ultima partidă din cadrul turneului final, una extrem de echilibrată, în care pe teren vor fi jucători cu adevărat excepţionali.

Pentru că atât lotul Franţei, cât şi cel al Elveţiei conţin nişte nume grele. Iar decizia autorităţilor sanitare de a mări capacitatea la 25% din cea maximă a fost una extrem de inspirată. Care, ţinând cont de situaţia epidemiologică, ar fi putut veni şi mai devreme, inclusiv pentru partidele din faza grupelor. Aşa cum s-a întâmplat şi în Danemarca, de pildă, unde numărul spectatorilor a fost mărit la ultimele două confruntări de pe „Parken“ (Copenhaga).

Potrivit site-ului UEFA, luni, vor fi aproximativ 25.000 de suporteri pe „Arena Naţională“, deşi autorităţile din România au vorbit, la un moment dat, despre 27.000 de spectatori. E posibil ca această diferenţă să fie cauzată de prezenţa invitaţilor UEFA la meci pe care forul european nu i-a trecut printre spectatorii plătitori de bilete.

Cert e că şi astăzi se găsesc bilete la meciul de luni. În magazinul virtual UEFA, sunt disponibile tichete de 75 de euro şi de 125 de euro. Cele de 20, 30, 60 şi 100 de euro nu apar, momentan, pe site-ul UEFA. Nu e însă exclus ca şi unele dintre aceste bilete să mai fie puse în vânzare. Pentru că UEFA aşa procedează cu tichetele comandate, dar care nu sunt achitate la timp. 

Atenţie: aşa cum a subliniat şi site-ul frf.ro, după logarea pe platforma de ticketing, trebuie completat codul de acces „VACCINATED֧“, înainte de selectarea partidei de la Bucureşti. Fără acest cod, care trebuie să fie introdus în partea de sus a paginii, e posibil ca meciul Franţa - Elveţia să nu fie vizibil în magazinul virtual UEFA!

1.500 de francezi sunt aşteptaţi, luni, în tribunele Arenei Naţionale. Elveţienii vor avea o galerie la fel de mare.  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite