EURO 2016 Ce spun jucătorii francezi despre fotbaliştii noştri: „Alergau ca nebunii. Am crezut că sunt 12 pe teren!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Franţa-România 2-1 a arătat o echipă a României capabilă să se sacrifice până la ultima picătură de energie pentru tricolor.

Fotbaliştii francezi au fost surprinşi de dăruirea jucătorilor noştri, fapt remarcat şi în declaraţiile lor de după meci.

Patrice Evra: "Mulţi au crezut că românii au venit în vacanţă. Noi ştiam că nu este aşa. Ei au făcut egaluri cu Italia şi Spania. Aveam impresia că sunt 12 în teren. Au alergat ca nebunii. Am reuşit să câştigăm acest meci în durere. Payet este omul finalurilor. Ştim de când loveşte mingea că va fi gol. Nu vom suferi mereu până în ultimul moment, dar dacă eşti suporter francez în această seară, atunci eşti mândru. Acum putem aborda meciul cu Albania mult mai liniştiţi".

Blaise Matuidi; "Ştiam că va fi greu. Românii sunt foarte puternici din punct de vedere fizic. Nu am făcut meciul ideal, puteam fi mai buni, dar important este că am câştigat. A fost meciul de deschidere şi am demonstrat că atunci când nu reuşim să ne facem jocul, punem suflet. Ne doream să facem ceva bun: este un super moment, am jucat aici, în faţa publicului nostru, la o astfel de competiţie. Nu a fost totul perfect, dar a fost doar primul meci"

Olivier Giroud: "Răsuflăm uşuraţi. A fost un meci foarte dificil din punct de vedere fizic şi psihic. Sunt mulţumit că Dmitri Payet a înscris un super gol. În plan personal, sunt foarte mulţumit că am marcat, pentru că am avut în prima repriză două ocazii cu capul în prima repriză. A fost stresant la început, dar am crescut ritmul. Am obţinut o victorie care ne face bine"

”A fost mult stres, a fost multă presiune...şi toate emoţiile m-au copleşit odată cu golul. Dacă cineva îmi spunea în urmă cu un an că se va întâmpla aşa, îi spuneam că este nebun”

Dimitri Payet, autorul golului victoriei

"Fuck you!" Urarea unui jucător român la adresa lui Dimitri Payet 

ANALIZĂ Zece lucruri care ne rămân după eşecul cu Franţa. Ce ne-a plăcut şi ce nu la tricolori 

Cu ce viteză şutează Dimitri Payet, omul care ne-a stricat visele

Vezi AICi povestea lui Dimitri Payet, francezul care vindea haine la un mall din Nantes

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite