EURO 2016, România - Franţa: Boloni a dezvăluit în presa franceză care trebuie să fie adevăratul obiectiv al României la Campionatul European

0
Publicat:
Ultima actualizare:

EURO 2016 Franţa - România este meciul pe care vor fi aţintiţi toţi ochii României în această seară, de la ora 22.00.

LIVETEXT EURO 2016 România - Franţa, pe adevarul.ro

Ladislau Boloni, fostul mare internaţional român care a fost şi selecţionerul naţionalei între 2000 şi 2001, a vorbit în presa franceză despre naţionala noastră, chiar înainte de Franţa - România.

"România nu poate avea un obiectiv dacă nu trece de faza grupelor, dar totul este posibil în fotbal. Un obiectiv al României îl reprezintă pregătirea unei echipe pentru preliminariile Campionatului Mondial, pentru că România nu s-a mai calificat din 1998 la un asemenea turneu. România nu a mai beneficiat de un nucleu de fotbalişti talentaţi de 15 ani. Fotbalul românesc şi-a pierdut busola.

GALERIE FOTO EURO 2016 România - Franţa. Atmosfera dinaintea meciului inaugural al Campionatului European de Fotbal 2016

Eu nu vreau să spun că echipa actuală nu este capabilă de a obţine rezultate notabile, dar fotbalul românesc nu mai este cel pe care l-am cunoscut. În prezent niciun jucător român nu mai evoluează la Real Madrid sau la formaţii importante din Europa. Căpitanul Chiricheş nu a jucat foarte mult la Napoli şi şi-a mai pierdut din valoare. Starul echipei e selecţionerul Anghel Iordănescu", a spus Boloni în LeParisien, încheind:"Franţa e superioară, nu se poate compara cu România. Uitaţi-vă doar la echipele la care evoluează jucătorii lui Didier Deschamps"

EURO 2016. Franţa - România: Putem spera la un rezultat bun. Tricolorii au pierdut un singur meci la debut

image
image
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite