Eternul şi fascinantul fotbal: La „derby-ul” Lehliu Gară – Ciocăneşti, „Motorină” l-a călcat în picioare pe edilul-şef Iacomi: „M-a lovit în părţile intime!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Iacomi şi huliganul "Motorină"
Primarul Iacomi şi huliganul "Motorină"

Scandal monstru la partida din Liga a IV-a dintre Dunărea Ciocăneşti şi Victoria Lehliu Gară, din etapa a 28-a, meci care s-a încheiat cu scorul de 1 - 1.

La finalul partidei, jucătorii echipei gazdă au arătat cu degetul arbitrul de centru pe motiv că le-ar fi refuzat trei lovituri de pedeapsă. Meciul s-ar fi încheiat cu trei minute înainte de final, după spusele unor martori prezenţi la jocul dintre cele două echipe iar câţiva suporteri au început să arunce pe suprafaţa de joc cu sticle.

La vestiare, un jucător de la Dunărea Ciocăneşti, cunoscut în fotbalul judeţean drept „scandalagiu" a început să-i injure pe cei de la Lehliu. Este vorba despre Adrian Oprea, zis “Motorină”, a relatat cotidianul local editia.ro. Edilul-şef al oraşului Lehliu, Iulian Iacomi, prezent la meci, a încercat să calmeze spiritele, însă huliganul “Motorină” l-a bruscat şi chiar lovit pe primar. 

„A început să dea cu picioarele şi pumnii în mine şi în acel moment au sărit mai mulţi la bătaie. M-a lovit în părţile intime. A fost un meci urât din toate punctele de vedere. Am încercat să-l sun pe primarul din Ciocăneşti să vină să-i liniştească, dar avea telefonul închis. A intervenit poliţia şi spiritele s-au mai calmat. Acum mă duc să dau declaraţie la poliţie”, a declarat Iulian Iacomi pentru sursa citată. “Motorină” nu se află la prima abatere. Acesta a primit o condamnare cu suspendare în urmă cu trei ani, după ce a sărit la bătaie în cadrul unui meci de fotbal judeţean. “Motorină” are la activ foarte multe suspendări, cea mai mare fiind de 12 etape în 2013 atunci când a sărit să-l bată pe un jucător din Mânăstirea, Mădălin Neacşu.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite