ESPN, acuzaţii grave la adresa clubului Real Madrid: "Florentino Perez a aranjat la UEFA să pice cu Ajax Amsterdam"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Perez

Real Madrid este acuzat de un jurnalist al postului de televiziune ESPN că ar fi măsluit, prin intermediul preşedintelui clubului, Florentino Perez (foto), tragerea la sorţi a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, scrie prosport.ro

Dezvăluirle au fost făcute de Jorge Ramos, un jurnalist argentinian, în timpul emisiunii "Jorge Ramos y su Banda" ("Jorge Ramos şi gaşca lui") difuzată în ţara natală. Conform realizatorului, o sursă apropiată i-ar fi transmis cu cinci zile înaintea tragerii la sorţi că Florentino Perez a făcut "demersurile" necesare pentru a se întâlni cu Ajax Amsterdam în drumul spre sferturile de finală ale Ligii Campionilor: "Un prieten mi-a trimis un SMS, cu cinci zile înainte să se stabilească meciurile, şi m-a avertizat «Jorge, Don Floren a cerut să pice cu Ajax! Se lucrează la subiect deja şi s-a expediat mesajul la UEFA». Atunci am crezut că totul este o glumă, dar previziunea s-a adeverit Sursa mi-a dat în dimineaţa tragerii la sorţi o mulţime de informaţii şi detalii despre ce urma să se întâmple, despre relaţiile şi influenţa pe care preşedintele Florentino Pérez le are la UEFA", a spus Ramos în cadrul emisiunii.

Iar acuzaţiile vin în contextul în care au planat multe dubii asupra modului în care Real Madrid ar fi fost protejată sau ajutată de UEFA pe parcursul celor patru ani în care a câştigat de trei ori Liga Campionilor. Nu de puţine ori s-a vorbit despre greşelile de arbitraj în favoarea clubului madrilen sau adversarii mai uşori pe care Realul i-a primit.

Jorge Ramos este un cunoscut jurnalist de sport din Argentinia, iar show-ul sau, "Jorge Ramos şi gaşca lui", găzduită de ESPN, are audienţe foarte bune. Pe twitter, contul emisiunii are peste 230.000 de urmăritori!

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite