Eşecul de la Amsterdam i-a descurajat pe fani. Oficialii Stelei anunţă un număr record de tichete disponibile pentru returul cu Ajax

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oficilii Stelei speră ca Arena Naţională să fie din nou plină pentru returul cu Ajax
Oficilii Stelei speră ca Arena Naţională să fie din nou plină pentru returul cu Ajax

Deşi Steaua a pierdut cu 0-2 la Amsterdam cu Ajax, conducătorii clubului din Ghencea fac apel către suporteri să vină în număr cât mai mare la stadion joia viitoare. Doar că fanii nu mai sunt atât de interesaţi de manşa retur cu Ajax după înfrângerea din Olanda.

Mihai Stoica, managerul Stelei, a anunţat pe o reţea de socializare că cei care iubesc culorile roş-albastre şi nu au apucat să-şi cumpere bilete pentru partida de joi mai au la dispoziţie încă 18.000 de tichete pentru a vedea pe viu manşa retur dintre Steaua şi Ajax. Din anunţul oficialului stelist reiese că fanii şi-au pierdut încrederea că echipa favorită mai poate întoarce rezultatul pentru a se califica în optimi, iar interesul pentru achiziţionarea de bilete a scăzut drastic.

Cu toate acestea, Reghecampf şi elevii promit că vor face un meci spectacol cu Ajax pe Arena Naţională, antrenorul stelist având în plan să folosească o formulă ultraofensivă pentru acest duel.

Steaua - Ajax este programat joi, 21 februarie, de la ora 22.00, partida urmând să fie transmisă în direct de postul DigiSport 1.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite