Eşec la scor pentru Lucescu în faţa fostei sale echipe, Şahtior! Românul nu a mai acuzat arbitrajul, ci a indicat alt „vinovat“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucescu

Formaţia Dinamo Kiev, antrenată de Mircea Lucescu, a pierdut, duminică, pe teren propriu, derby-ul campionatului Ucrainei, 3-0, cu fosta sa echipă Şahtior Doneţk.

Golurile oaspeţilor au fost marcate de Junior Moraes ’34, Marcos Antonio ’66 şi Alan Patrick ’73, în timp ce gazdele au jucat cu un om mai puţin din minutul 45.

Din cauza multiplelor infectărilor cu COVID 19 din cadrul lotului, 12 jucători fiind indisponibili pentru întâlnirea cu Şahtior, Mircea Lucescu a fost nevoit să trimită în teren o formulă de echipă improvizată. La finalul meciului, antrenorul român a răbufnit şi a criticat faptul că partida nu a fost amânată. "Astăzi a câştigat COVID-19, însă fairplay-ul a pierdut. Aceasta este părerea mea. Nu aş juca niciodată un meci atât de important în astfel de condiţii, chiar dacă aş fi fost în tabăra opusă. Repet, nu aş fi jucat acest meci. Campionatul ar trebui decis de forma echipelor, nu de Covid. Atât am de zis", a declarat Lucescu, potrivit sport.ua, citat de Digisport.

Chiar dacă a pierdut, Dinamo Kiev rămâne lider în clasament, cu 20 de puncte, în timp ce Şahtior, cu un punct mai puţin, este pe locul secund.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite