Eriksen rămâne în spital: Ce se întâmplă cu mijlocaşul danez, la trei zile după ce a suferit un atac de cord

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eriksen

După incidentul de pe „Parken“, în care fotbalistul de 29 de ani a căzut pe gazon, el rămâne, în continuare, sub supravegherea medicilor.

Christian Eriksen e în afara oricărui pericol, în acest moment. De altfel, danezul a şi postat, astăzi, o fotografie de pe patul spitalului „Rigshospitalet“ din Copenhaga, unde e internat după incidentul de sâmbătă. 

„Salutare tuturor! Mulţumesc mult pentru mesajele şi urările incredibile, venite din toată lumea. Înseamnă foarte mult pentru mine şi familia mea. Sunt bine, ţinând cont de circumstanţe. Încă trebuie să fiu supus unor examinări la spital, dar mă simt bine“, a scris Eriksen.

Potrivit informaţiilor din presa daneză, Eriksen poate fi externat miercuri. Nu se pune însă problema revenirii sale pe teren, în acest moment. De fapt, medicii încearcă să stabilească motivul pentru care Eriksen a suferit un atac de cord. 

„Nu avem o explicaţie cu privire la cauză. Pe teren, i-am făcut manevre de resuscitare şi a fost un stop cardiac. Nu sunt cardiolog, aşa că nu pot spune de ce s-a întâmplat, las asta pe seama experţilor. Acesta e unul dintre motivele pentru care el e încă în spital, ca să se descopere ce s-a întâmplat“, a spus medicul naţionalei Danemarcei, Martin Boesen.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite