Eriksen, încântat: Cum a celebrat după ce Danemarca a spulberat Rusia, la Euro 2020

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eriksen

Mijlocaşul danez de 29 de ani a încheiat socotelile cu turneul final, după doar 43 de minute de la primul meci, cel cu Finlanda (0-1). De atunci, lipseşte fizic din lotul naţionalei sale, însă toată echipa joacă şi pentru el.

Christian Eriksen a fost externat de la spital, după ce i s-a montat un defibrilator ICD. De acum însă, rămâne de văzut dacă va mai juca fotbal, deşi sunt medici care nu prea cred în acest scenariu, după cum „Adevărul“ a scris aici.

Până să primească un verdict definitiv, în acest sens, Eriksen a văzut, luni seară, un meci interzis cardiacilor: Danemarca - Rusia 4-1! De fapt, modul în care s-a desfăşurat scorul, în cele două partide din grupa B, a fost, pur şi simplu, sufocant, după cum „Adevărul“ a scris aici. Şi a dus la calificarea Danemarcei, în optimile Euro 2020, în ciuda faptului că această naţională a pornit în competiţie cu două înfrângeri!

După victoria impresionantă cu Rusia, Eriksen a salutat rezultatul, postându-l pe reţelele de socializare, cu fotografia lui Mikkel Damsgaard, puştiul de 20 de ani care a deschis drumul danezilor spre victorie:

Postare
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite