Eriksen, prima fotografie de pe patul spitalului: Ce a scris danezul care a fost la un pas de moarte

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eriksen

Chiar dacă au trecut trei zile de la momentul în care mijlocaşul de 29 de ani a căzut pe gazon, în timpul meciului Danemarca - Finlanda (0-1), el rămâne în atenţia publicului.

Christian Eriksen a ajuns vedeta acestui Euro 2020 până în acest moment din motive nedorite! Sâmbătă, el a suferit un atac de cord pe stadionul „Parken“ şi doar intervenţia promptă a colegului Simon Kjaer, plus manevrele de resuscitare efectuate de medici l-au salvat de la moarte.

De atunci, s-au făcut fel şi fel de speculaţii privind starea de sănătate a lui Eriksen. Acesta le-a spulberat însă pe toate, postând, astăzi, o fotografie pe Instagram, cu zâmbetul pe buze, în care a arătat că e bine şi că se reface după incidentul din weekend.

Ce a scris Christian Eriksen pe Instagram?

*Salutare tuturor! Mulţumesc mult pentru mesajele şi urările incredibile venite din toată lumea. Înseamnă foarte mult pentru mine şi familia mea.

*Sunt bine, ţinând cont de circumstanţe. Încă trebuie să fiu supus unor examinări la spital, dar mă simt bine. Acum o să-i încurajez pe băieţii din echipa Danemarcei la următoarele meciuri. Rugaţi-vă cu toţii pentru Danemarca! Toate cele bune, Christian

Eriksen
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite