Entuziasmat după calificarea Stelei în sferturile Cupei, Reghe a anunţat obiectivul echipei în acest sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Răzvan Păsărică
FOTO Răzvan Păsărică

După victoria cu 2-0 în faţa lui ACS Poli Timişoara în Cupa României, Reghecampf a declarat că Steaua are ca obiectiv în acest sezon cucerirea eventului.

"Eventul este obiectivul nostru, trebuie să jucăm meci de meci ca să reuşim acest lucru. O să încercăm să mai jucăm în sistemul ăsta, încercăm să nu mai primim goluri, să jucăm cât mai bine faza de apărare. Mă bazez pe faptul că avem jucători cu viteză. Trebuie să ne perfecţionăm", a spus Reghecampf la Sport.ro, după meciul cu ACS Poli Timişoara. 

Tehnicianul echipei din Ghencea a vorbit şi despre revenirea după o accidentare a lui Alex Chipciu, un jucător pe care îl consideră foarte important în angrenajul Stelei: "Georgievski a făcut un meci foarte slab cu Chelsea, dar nu avea de ce să îşi ia revanşa. El rămâne foarte important pentru noi, mai ales că a avut şi acea accidentare. Chipciu a lipsit o perioadă foarte lungă, este unul dintre cei mai importanţi jucători pe care îi avem. Este un jucător de explozie, cu o tehnică foarte bună, deci trebuie să avem răbdare şi să muncim foarte mult cu el."

Reghecampf: Orice echipă pe care o vom întâlni, vor fi meciuri foarte grele. De asemenea, va fi foarte greu pentru orice echipă pe care o va întâlni Steaua. Sunt încrezător pentru meciul cu Basel. Noi jucăm şi suntem angrenaţi în acest campionat, dar trebuie să ne obişnuim şi cu nivelul Ligii Campionilor.
Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite