Englezii râd de fanteziile lui Gigi Becali: Au demontat categoric minciunile românului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniel Farke, managerul celor de la Norwich, a lăsat de înţeles că Gigi Becali a spus nişte minciun
Daniel Farke, managerul celor de la Norwich, a lăsat de înţeles că Gigi Becali a spus nişte minciun

De mai bine de o săptămână, cuplul Gigi Becali - Anamaria Prodan a umplut presa din România de ştirea plecării lui Denis Man la Norwich pentru „10-15 milioane de euro“.

Gigi Becali are o echipă care stârneşte compasiune în acest sezon, locul 5 din 6 în play-off, şi visează să vândă jucători în Premier League, cel mai tare campionat din lume. Şi pe sume astronomice!

Ce-i drept, probabil, inclusiv Gigi Becali e conştient că fotbaliştii care nu arată mai nimic într-un campionat modest, precum cel românesc, n-au cum să ajungă în Premier League. Totuşi, latifundiarul aplică metoda „vopsitului“. Concret, cu ajutorul unui alt personaj dubios, Anamaria Prodan, inventează oferte de milioane de euro pentru jucătorii FCSB, într-o tentativă de a mai creşte cota lor. 

Această operaţiune a fost pusă în aplicare, săptămână trecută, în cazul lui Denis Man. Pe toată durata săptămânii, cuplul Becali - Prodan a umplut presa din România de „informaţii“ despre negocierile cu Norwich, un club care tocmai a retrogradat din Premier League.

Dacă românii au vorbit de sume ridicole, de 10-15 milioane de euro pentru Man, în schimb, potrivit Digi Sport, englezii au râs de ei. Cel care a demontat aceste minciuni FCSB-iste a fost chiar antrenorul celor de la Norwich, Daniel Farke.

Ce a spus Daniel Farke?

*Dacă cineva spune în public că vom plăti 10 sau 15 milioane, bani pe care i-am cheltuit într-un sezon întreg de Premier League, nu i-aş acorda prea multă atenţie.

*Nu vom face vreo nebunie. Cel mai important e să ne păstrăm jucătorii pe care îi avem. Nu vom vinde 20 de jucători, ca să cumpărăm alţi 20. Filosofia noastră e aceea de a nu comenta numele sau afacerile potenţiale până când acestea nu se fac. Atunci când cineva vorbeşte public despre asta, înseamnă că sunt alte motive în joc.

*În această afacere există întotdeauna oameni cărora le place să vorbească. Cu toţii suntem tentaţi să cheltuim bani, dar nu e realist să cheltuim de 10-15 ori mai mult decât am făcut-o în Premier League. Nu mă aştept să cheltuim mai mult decât veniturile noastre. Nu vom risca.

Ce spusese Gigi Becali despre afacerea Denis Man - Norwich?

*Au venit directorul sportiv şi cu avocatul (n.r - de la Norwich). Eu am cerut, ei au notat. Ei au spus că la ce joacă el în momentul ăsta, nu merită 15 milioane.

*Am spus că da, normal. Au spus că el, la ora asta, merită 5 milioane de lire sterline. Atunci, am spus că n-are sens să mai discutăm. E adevărat că la ora asta nu merită, dar el are 21 de ani. El peste trei ani o să facă 100 de milioane. M-au întrebat de ce nu-l dau împrumut şi le-am spus că nu.

*Am făcut un deal cu ei, în funcţie de jocuri. Să plătească 10 milioane + 5, în funcţie de cum joacă acolo. Asta le-a convenit, ei îl iau ca să joace. Au notat, vorbesc cu patronii şi o să dea un răspuns, în câteva zile. N-am nicio problemă să plece Man imediat.

Sub 15 milioane nu va pleca Man, nu las nici măcar cinci bani, plus procent. Uite, aşa iau eu 15 milioane de euro. Să ia ei campionatul şi eu să-l dau pe Man şi să iau 15 milioane, aşa cum sunt eu fraier. Că distrug echipa. Să ia ei campionatul, să dea prime la jucători, 2 milioane. Eu să nu-l iau şi să iau 15 milioane pe Man. Gigi Becali despre lupta pentru titlu între Craiova şi CFR şi vânzarea lui Denis Man  
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite