Englezii au primit cea mai proastă veste: Idolul lor şi-a anunţat retragerea de la Wimbledon. „E prea devreme să joc“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Al treilea turneu de Grand Slam al anului va începe de luni, însă fără un nume mare pentru care tribunele s-ar fi umplut la All-England Club.

Wimbledon 2018 a rămas fără un jucător la care britanicii ţin enom şi care a câştigat de două ori trofeul la All-England Club, în 2013 şi în 2016. Vorbim despre Andy Murray (31 de ani), cel care, chinuit de probleme medicale, a revenit pe teren abia la 19 iunie, după o pauză de 342 de zile.

De atunci, Murray a disputat trei partide, una câştigată şi două pierdute, însă, potrivit Digi Sport, tocmai a anunţat că nu poate evolua la Wimbledon 2018.

Ce a scris Murray pe Facebook?

*Salutare! Îmi pare rău să vă anunţ că mă retrag de la această ediţie a turneului de la Wimbledon. Am făcut progrese majore la antrenamente şi la meciurile oficiale în ultimele 10 zile, dar după discuţii cu echipa mea, am decis că e prea devreme să joc meciuri care se pot întinde pe durata a cinci seturi. Am făcut tot ce se putea face pentru a fi pregătit la timp.

*Voi începe pregătirile pe hard şi voi continua să mă recuperez şi de-abia aştept turneele de pe hardul american. Vă mulţumesc tuturor pentru mesajele de încurajare. Sunt fericirt că pot juca după atâta timp.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite