Englezii fac legea în Regat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Din punct de vedere al rivalităţii dintre combatante, cel mai aşteptat meci de la finalul acestei săptămâni în preliminariile Euro 2012 a fost "Războiul britanic" dintre Ţara Galilor şi Anglia.

În joc era supremaţia în Regat, 70.000 de galezi strângân-du-se pe „Millenium Stadium" din Cardiff pentru a a fi martori la o victorie istorică împotriva „leilor" englezi.

Lipsită de cea mai importantă piesă, Gareth Bale de la Tottenham, Ţara Galilor a fost însă o mare dezamăgire, nereuşind nici măcar un şut pe poartă pe parcursul celor 90 de minute. În aceste condiţii, misiunea naţionalei lui Fabio Capello s-a uşurat considerabil, cu atât mai mult cu cât în minutul 15 era deja 2-0, după reuşitele lui Lampard, din penalty, şi Bent.

„Bărbaţi contra băieţei!", au concluzionat la final jurnaliştii de la „The Sun", ilustrând perfect evenimentele de pe teren. Cu această victorie, Anglia şi-a recuperate poziţia de lider în clasament, la egalitate de puncte cu „surpriza" Muntenegru.

Anglia: Hart - G. Johnson, Dawson, Terry, A. Cole - Lampard, Parker (Jagielka 88), Wilshere (Downing 82) - Young, Bent, Rooney (Milner 70). Selecţioner: Fabio Capello. 

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite