Englezii continuă cu programările aberante: Cum trebuie să joace City de Sărbători. Guardiola, protest oficial

Englezii continuă cu programările aberante: Cum trebuie să joace City de Sărbători. Guardiola, protest oficial

Guardiola a avertizat că, în acest ritm, sănătatea jucătorilor e pusă în pericol

Liverpool a fost pusă să joace la 17 decembrie în sferturile Cupei Ligii, şi la 18 decembrie în semifinalele Mondialului Cluburilor. Bineînţeles, nu se putea aşa ceva, aşa că Jurgen Klopp a sacrificat prima partidă, folosind echipa de tineret, zdrobită cu 5-0 de Aston Villa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nu doar Liverpool însă a fost victima programărilor incredibile făcute în Anglia! Acum, Manchester City a înaintat un protest oficial din acelaşi motiv.

Trupa pregătită de Josep Guardiola trebuie să joace la 27 decembrie (în deplasare cu Wolves), la 29 decembrie (acasă cu Sheffield) şi la 1 ianuarie (acasă cu Everton). Toate cele trei întâlniri sunt cruciale, în Premier League, acolo unde City e pe 3, la 11 puncte de liderul Liverpool.

Ceea ce l-a indignat pe Guardiola e că între meciul de la 27 decembrie şi cel de la 29 decembrie sunt mai puţin de 48 de ore! Primul se va disputa de la ora 21.45, iar al doilea, de la ora 20.00!

Guardiola a semnalat faptul că, într-o astfel de situaţie, refacerea fotbaliştilor e imposibilă şi că riscul accidentărilor creşte semnificativ.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: