Energia Pandurii a fost învinsă categoric de FC Porto, scor 25-28

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Enegia Pandurii Târgu-Jiu a fost învinsă într-o manieră categorică, în această seară, de campioana Portugaliei, F.C. Porto/Vitalis, în meciul de debut din Cupa EHF, care a avut loc în Sala Sporturilor din Târgu-Jiu.


Handbaliştii de la Energia au fost conduşi din primele minute ale meciului şi până la final, scorul final al întâlnirii fiind 25-28, în timp ce la pauză tabela de marcaj a indicat 11-15.

F.C. Porto a început în forţă meciul şi după numai două minute şi jumătate de joc conducea cu 3-0. Lusitani s-au menţinut la cârma meciului, iar diferenţa s-a majorat în min. 9 la 5 goluri, scor 2-7. Handbaliştii gorjeni nu au găsit soluţii să contracarace combinaţiile rapide ale oaspeţilor. Energia a revenit în joc spre jumătatea primei reprite, când s-a apropiat la 2 goluri, scor 7-9. Campioana Portugaliei a revenit şi s-a distanţat la 7-12. Energia a înscris de trei ori fără să primească gol şi s-a apropiat din nou la două goluri. Prima repriză s-a încheiat cu scorul de 11-15.

Portarul lusitanilor, în zi mare

După reluarea meciului, tot echipa portugheză a condus ostilităţile, iar după primele minute conducea la şase goluri, scor 13-19. Jucătorii de la Energia nu s-au regăsit şi la jumătatea reprizei secunde scorul de pe tabelă era de 19-26. Pe final, Energia a revenit şi a terminat meciul la o distanţă de trei goluri, scor final 25-28. Handbaliştii gorjeni au ratat mult, asta şi pentru că portarul lusitan, Laurentino Hugo, a prins o zi de excepţie.
De la FC POrto s-au remarcat: Wilson Davyes, cu 9 goluri înscrise, şi Pedro Spinola, 6 goluri. Cei mai buni marcatori de la Energia au fost Gabriel Florea, cu 5 reuşite, Bogdan Criciotoiu, cu 4 goluri.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite