Emoţionant: Ucraineanul Yaremchuck, un munte de om, a început să plângă, ca un copil VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Yaremchuck

Fotbalul a trecut în plan secund, în acest weekend. Cele mai multe imagini, care au venit din diferite colţuri ale lumii, au fost cu fotbaliştii ucraineni şi cu sprijinul pe care l-au primit, atât din partea colegilor, cât şi din partea rivalilor.

Războiul e devastator, însă uneşte în aceste zile! Pentru că, după agresiunea militară a Rusiei în Ucraina, toată planeta e solidară cu această ţară, invadată peste noapte.

Acest lucru s-a văzut, în weekend, şi pe stadioanele de fotbal. Unde jucătorii ucraineni au fost întâmpinaţi cu căldură, în aplauzele publicului. Printre cele mai frumoase imagini au fost cele cu Roman Yaremchuck (26 de ani), atacantul ucrainean al celor de la Benfica.

Născut la Lvov, oraş unde se dau lupte grele de când a început războiul, Yaremchuck a fost introdus pe teren, duminică seară, în minutul 61 al meciului Benfica - Guimaraes (3-0). Când vârful de 1,91 de metri a pătruns pe teren, el a fost aplaudat în picioare de spectatorii de pe „Da Luz“. 

Deşi iniţial a încercat să-şi vadă de joc, internaţionalului ucrainean, copleşit de emoţii, i-au dat lacrimile, după cum se poate vedea mai jos: 

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite