Emma Răducanu s-a antrenat la Cluj, în prezenţa spectatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO captură video Eurosport
FOTO captură video Eurosport

Emma Răducanu, jucatoarea de tenis cu origini româneşti şi o reală surpriză a anului după ce a câştigat, la 18 ani, US Open, este în România pentru a participa la turneul Transylvania Open. Ea a avut deja, sâmbătă, primul antrenament înaintea turneului de la Cluj.

Meciurile de la Transylvania Open se vor juca fără spectatori, conform noilor reguli aprobate de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, dar cum acestea intră în vigoare de luni, spectatorii au putut fi prezenţi, sâmbătă, măcar la antrenamentul Emmei Răducanu.

Emma Răducanu a ajuns sâmbătă dimineaţa, la ora 4:00, la Cluj-Napoca. Organizatori au întâmpinat-o la aeroport cu un buchet de flori.

„Avem şi în camera de hotel pregătite nişte surprize tradiţionale din Transilvania. Anumite băuturi specifice, i-am acordat chiar şi o ie tradiţională”, a declarat Patrick Ciorcilă, organizator al turneului Transylvania Open.

Sâmbătă după-amiază, Emma Răducanu a participat la primul antrenament, alături de Gabriela Ruse, jucătoarea care o va întâlni în primul meci de la Transylvania Open pe Simona Halep.

Antrenamentul a durat două ore şi s-a desfăşurat în prezenţa spectatorilor.

Turneul Transylvania Open începe luni, iar meciurile se vor desfăşura până la 31 octombrie.

Conform noilor reguli instituite de Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, de luni meciurile se vor ţine fără spectatori. Asta, deşi aproape toate biletele au fost vândute.

Emma Răducanu împreună cu alte 20 de jucătoare internaţionale care participă la Transylvania Open sunt cazate la un hotel din cartierul Zorilor din Cluj-Napoca.

Sport



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite