Emma Răducanu, prima fotografie cu presupusul ei iubit: Are 22 de ani şi e o vedetă FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raducanu

Campioana de la US Open 2021 e cea mai atractivă ţintă pentru tabloidele din Marea Britanie. Care, după turneul de la Flushing Meadows, urmăresc fiecare mişcare a puştoaicei de 18 ani.

Emma Răducanu (23 WTA) a câştigat primul ei Grand Slam din carieră, însă greul de abia acum începe pentru ea! Pentru că, pe lângă faptul că e mereu mai greu să rămâi în top, ea va fi nevoită să se descurce şi cu presiunea mediatică la care va fi supusă. Mai ales că vorbim despre o sportivă din Marea Britanie, unde tabloidele sunt recunoscute pentru agresivitatea lor.

Deocamdată, site-urile de monden din Anglia, în frunte cu „The Sun“, au trecut la publicarea unor materiale despre viaţa sentimentală a Emmei. Şi au scris că aceasta ar avea o relaţie cu Harvey Leigh Cantwell, cunoscut drept „HRVY, în Marea Britanie.

Cantwell, la rândul său o vedetă, dar în lumea showbiz-ului, ar fi remarcat-o pe Răducanu, după ce aceasta a atins optimile la Wimbledon 2021. Ar fi urmat un schimb de mesaje între cei doi care de atunci şi-ar fi dezvoltat relaţia care, totuşi, e la început. 

Hrvy
Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite