Emma Răducanu, coşmarul continuă şi în afara terenului de tenis: „Sunt foarte speriată!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Raducanu

Pentru britanica de 19 ani, visul frumos pare că s-a încheiat, odată cu câştigarea US Open 2021. De atunci, rezultatele ei sunt dezolante şi nici în viaţa privată nu mai are linişte.

Emma Răducanu (18 WTA) riscă să devină încă o poveste de succes de scurtă durată în lumea tenisului feminin. Una care, anual, ne arată astfel de stele căzătoare.

De când a câştigat US Open 2021, legătura Emmei cu tenisul de elită s-a încheiat. Mai întâi, a terminat sezonul cu un bilanţ mediocru: 2 victorii, 3 înfrângeri. Apoi, a luat COVID-19 înainte de Crăciun, iar debutul în sezonul 2022 a fost dezamăgitor: o victorie, două înfrângeri. Acest parcurs a însemnat eliminarea de la Australian Open, în turul II, după un duel cu Danka Kovinic (98 WTA).

Dacă pe terenul de tenis nimic nu pare să mai funcţioneze pentru Emma, din păcate, şi viaţa ei privată a fost dată peste cap. Potrivit presei din Anglia, Răducanu a fost hărţuită de un barbat de 35 de ani, Amrit Magar, curier de profesie.

Acesta a aflat adresa la care se află locuinţa familiei Răducanu (Emma stă cu părinţii ei) şi a început să facă vizite acolo, în încercarea de a se apropia de campioana de la US Open! Deşi e căsătorit, curierul şi-a început seria vizitelor, lăsând un buchet de flori pentru Emma, cu următorul mesaj: „Nimic de spus, dar meriţi să fii iubită“. De remarcat că, atunci când a lăsat acest buchet, cu bileţelul ascuns în el, bărbatul a fost întâmpinat de părinţii Emmei! Pentru a scăpa de ei, a spus că a făcut o simplă livrare pentru fiica lor.

Din păcate pentru familia Răducanu, povestea a continuat. Şi a luat amploare! La următoarea vizită, Amrit a lăsat un desen cu traseul parcurs pentru a ajunge la casa în care trăieşte Emma. Mesajul: „Am mers 37 de kilometri pe jos pentru a ajunge la tine“.

În fine, la ultima vizită, curierul a furat un pantof de sport, crezând că e al Emmei! Mai mult, a împodobit un pom din curte cu decoraţiuni de Crăciun! Înainte de a-şi încheia vizita, bărbatul ar fi fost văzut de Emma, care a ieşit în faţa casei, moment în care Amrit ar fi luat-o la fugă!

După aceste incidente, familia Răducanu a contactat poliţia, iar Amrit Magar a fost reţinut. Deocamdată, el a fost condamnat pentru hărţuire şi, eliberat pe cauţiune, îşi aşteaptă pedeapsa. Până atunci, nu mai are voie să se apropie de locuinţa familiei Răducanu.

Ce a spus Emma Răducanu despre acest incident?

*După ce s-au întâmplat toate acestea sunt speriată. Sunt îngrozită când ies afară, mai ales dacă sunt singură. Simt că mi-a fost luată libertatea. Mă uit în mod constant peste umăr. Mi-e teamă că s-ar putea repeta. Nu mă simt în siguranţă în casa mea, deşi acolo ar trebui să mă simt protejată.

*Sunt îngrijorată din cauza stresului provocat de hărţuitor. Vreau să mă mut într-o nouă casă, mai sigură. Mi-e teamă că ar putea veni din nou, având în vedere că ştie unde stau.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite